Gaz w Tico PILNE! ! !
-
Witam, jutro zakładam gaz w moim Ticaczu, mam nadzieje, ze mój instalator instalował juz parę tikaczów przynajmniej tak mówił,wiem że zakłada nieszczęsny zaworek :-), na co jeszcze mu zwrócić uwaga i w ogóle co radzicie????? PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Witam, jutro zakładam gaz w moim Ticaczu, mam nadzieje,
ze mój instalator instalował juz parę tikaczów
przynajmniej tak mówił,wiem że zakłada nieszczęsny
zaworek :-), na co jeszcze mu zwrócić uwaga i w
ogóle co radzicie????? PILNE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tez się noszę z tym zamiarem. Pozwodzenia!
-
Witam, jutro zakładam gaz w moim Ticaczu, mam nadzieje, ze mój instalator instalował juz parę tikaczów przynajmniej
tak mówił,wiem że zakłada nieszczęsny zaworek :-), na co jeszcze mu zwrócić uwaga i w ogóle co radzicie?????
PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zwroc uwage jak beda szly przewody od plynu chladzacego (wlasciwie ogrzewajacego) do parownika umieszczone miedzy gaznikiem a karoseria (przy srubach regulujacych gaznik). U mnie tak wmontowali, ze nie mozna bylo regulowac gaznika (co prawda wyszlo to dopiero po 2 latach od zalozenia bo musialem wyregulowac gaznik - obroty - a nie bylo dostepu). Musialem calosc rozebrac i od nowal przelozyc przewody.
2 zdjecia przed zmiana i po zmianie przewodow -
Witam, jutro zakładam gaz w moim Ticaczu, mam nadzieje,
ze mój instalator instalował juz parę tikaczów
przynajmniej tak mówił,wiem że zakłada nieszczęsny
zaworek :-), na co jeszcze mu zwrócić uwaga i w
ogóle co radzicie????? PILNE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o jaki zaworek chodzi???