[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
dobrze, bardzo
ładnie - dużo wymagań nie masz, skoro lubisz sopran z wysokości nóg
radio nie da z
siebie więcej ... do tego te moce Pyle-a traktuj z przymrużeniem.Sopran nie sopran, wazne ze czysto gra, mowa o wymaganiach ktore maja spelnic glosniki za 90zł
Widziałem tez swoje rainbowy wsadzone do auta Plastka i jest poezja : D
U mnie teoretycznie powinny jeszcze lepiej grac, bo cale drzwi wygluszone -
Sopran nie sopran,
wazne ze czysto gra, mowa o wymaganiach ktore maja spelnic glosniki za 90złjak może czysto grać bijąc sopranem z nóg ... weź nie siej herezji
Widziałem tez swoje
rainbowy wsadzone do auta Plastka i jest poezja : Dtia niewygrzane nawet ...
U mnie teoretycznie
powinny jeszcze lepiej grac, bo cale drzwi wygluszonejak masz dobrze drzwi zrobione - od tego zacznijmy
-
jak może czysto
grać bijąc sopranem z nóg ... weź nie siej herezjiZapraszam do mojego wehikułu ;p
Z fabrycznym głośnikiem działał tweeter w desce, z tym głośnikiem już nie gra i fakt faktem sopran leci z nógtia niewygrzane
nawet ...dlaczego?
jak masz dobrze
drzwi zrobione - od tego zacznijmyto się okaże
-
Dzisiejsza dostawa
To coś dziwnego po prawej przyszło jako gratis, ktoś mi powie co to jest? : D
-
To coś dziwnego po
prawej przyszło jako gratis, ktoś mi powie co to jest? : DMasażer głowy? Widziałem coś takiego w wakacje w Zakopcu i Darłowie.
-
To coś dziwnego po
prawej przyszło jako gratis, ktoś mi powie co to jest? : DDiody Zenera
-
Diody Zenera
Z tego co wyczytałem to te diody mają za zadanie ograniczyć napięcie, te akurat do około 8,3V, czy moze do czegos jeszcze? I co mogę z tym zrobić ciekawego? : D
No i rure kupiłem w leroy merlin, pasuje idealnie z dwóch stron, trzeba tylko dobrze wymierzyć i równo przyciąć:
-
Nie będziemy odstawiać lipy
-
Zmontowana już ta szczelinówka czy tylko taka przymiarka?
-
Zmontowana już ta
szczelinówka czy tylko taka przymiarka?Przymiarka, ale już zacząłem kleić
I praca wstrzymana, czekam na przesyłkę - terminal i matę z wełny owczej
Na rogach klej na gorąco - mało, bo trzeba dokupić
-
Nic poza klejem nie będzie?
-
Nic poza klejem nie
będzie?śrub nie mam zamiaru dawać, raczej kleju dowale jeszcze powinno starczyć, chyba że masz coś na myśli?
no i główne ściany będą dodatkowo wytłumioneKlej nie jest tylko ten na ciepło, ale w każdym miejscu gdzie ściany się łączą jest specjalny klej do drewna
płytki natomiast idealnie równe, wycięte w specjalistycznym zakładzie, co do 1mm;)
-
Ja bym mimo to skręcił i dał podwójny front.
-
Ja bym mimo to
skręcił i dał podwójny front.no to wywierce kilka otworów, zeby wzmocnić, ale to na koniec jak juz wszystko będzie złożone - tylko dla czystego sumienia
-
I praca wstrzymana,
czekam na przesyłkę - terminal i matę z wełny owczejterminal - a na co Ci on ?
wełna to samo Najpierw sprawdź bezNa rogach klej na
gorąco - mało, bo trzeba dokupićsam klei nie da rady ... albo skręcanie, albo kołkowanie.
Od siebie polecam to drugie. -
terminal - a na co
Ci on ?
wełna to samo
Najpierw sprawdź bezJuż zamówiłem... terminal - żeby było bardziej profesjonalnie z wyglądu, a wełna, bo podobno ma być "bas jakiego nigdy wcześniej nie słyszałeś" : DDD
sam klei nie da
rady ... albo skręcanie, albo kołkowanie.
Od siebie polecam
to drugie.nawet nie wiem co to jest te kołkowanie, będę musiał sprawdzić
-
Wiercisz otworki i w to miejsce wbijasz kołek na klej w łączone elementy.
-
Wiercisz otworki i
w to miejsce wbijasz kołek na klej w łączone elementy.dobra opcja, to muszę się jeszcze w nie uzbroić
-
Prościej Ci będzie jednak to skręcić na wkrętach. Otwory pod kołki np w meblach są zrobione maszynowo i równo. Jeżeli masz już sklejone to pudło dokręć kilka wkrętów i już. A tak pod kołki będziesz to musiał rozebrać.
-
Prościej Ci będzie
jednak to skręcić na wkrętach. Otwory pod kołki np w meblach są zrobione maszynowo i
równo. Jeżeli masz już sklejone to pudło dokręć kilka wkrętów i już. A tak pod kołki
będziesz to musiał rozebrać.biadolenie