[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
jak zalejesz podkłem i zjedziesz papierem wodnym powinno być dobrze !
-
jak zalejesz
podkłem i zjedziesz papierem wodnym powinno być dobrze !Tak też zrobiłem - bardzo gruba warstwa, żeby wypełnić wszystkie dołki i mieć co ścierać
Dziś, na wstęp do zakupów kupię większość mat wyciszających na bagażnik, nadkola (tył), pod kanapę, podłogę z tyłu oraz wszystkie drzwi
edit:
7 x 0,5m maty GMS za 308zł (cała rolka), może być za mało -
co sądzicie o tych głośnikach? (w moim sklepie są w promocji)
http://allegro.pl/helix-h-236-precision-wzmacniacz-audison-sr-2-i3470173292.html -
Mnie ten zestaw nie zachwyca
-
Mnie ten zestaw nie
zachwycano mi też jakoś nie przypadł do gustu ;s
-
Wzmacniacz wart jakieś 250-350zł głośniki założę sie ze na pewno nie są warte reszty tej kwoty
-
Wzmacniacz wart
jakieś 250-350zł głośniki założę sie ze na pewno nie są warte reszty tej kwotychodzi o same głośniki
-
zrob całosc na jbl'u a napewno bedzie to grało dobrze i długo.
-
zrob całosc na
jbl'u a napewno bedzie to grało dobrze i długo.super rada
-
super rada
sam coś podpowiedz
-
sam coś podpowiedz
każdy ma inny gust, a te są jak d*** ... zrób sobie kiesznie/dystanse, drzwi, może ktoś z okolicy pożyczy Ci coś do posłuchania i sam ocenisz. Na 100% nie polecał bym JBL-a ... już wolał bym nawet podstawowe PB ...
-
DLS R6a
Focal PS165
Morel Tempo 6jeśli coś tańszego to tak jak u mnie - PB L-60Cx
albo Infinity REF6530CS
-
DLS R6a
Focal PS165
Morel Tempo 6
jeśli coś tańszego
to tak jak u mnie - PB L-60Cx
albo Infinity
REF6530CSTe morele też mi proponował w dobrej cenie, a nic droższego? Bo wzmacniacz na przod daje drogi, elektryczny na płytkach
-
Więc zacznij od Morela - to i tak super na początek
-
Te morele też mi
proponował w dobrej cenie, a nic droższego?droższe - Tec 185 w komory + na górze HT1 od Braxa, albo Supremo
Bo wzmacniacz na przod daje drogi,
elektryczny na płytkachże co ?
-
że co ?
A ja nie wiem coś tam mi gadał, myślałem, że będziecie wiedzieć o co chodzi
-
3,5m[2] zużyte:
W oddali moja kiła
Cała wnęka nad nadkolem dokładnie, szczelnie oklejona
Oraz część podłogi z tyłu:
Kable ukryte pod matą tylko w ścianie pod klapą, wszędzie indziej na wierzchu będzie
Muszę dokupić jeszcze 3,5m[2], ale i to może być za mało...
A no i jeszcze klapa pod plastikiem, gdzie jest np silniczek od wycieraczki tylnej, też się już udało (oczywiście po zabezpieczeniu wszystkich kabli, przed ruchem -
Na poważnie widzę podchodzisz do tematu
Będzie cicho chyba rzeczywiście (jak wyłączysz radio oczywiście)
-
Ale będzie gniło pod tym, w moment podłogi nie będzie
Sam mam dalekie plany z takimi zabawami ale to chyba nie ma sensu w swifcie, zwłaszcza jeśli chodzi o kontrole i konserwacje rdzy -
Ale będzie gniło
pod tym, w moment podłogi nie będzieTeż mi się tak wydaje, że ruda może Ci mocno nawywijać pod tym wygłuszeniem.
Jeżeli cała podłoga też jest wygłuszona, zwłaszcza w tak lubianych przez rudą okolicach progów i nadkoli ( tam gdzie znajdują się nogi kierowcy i pasażera), to może być ładne a kuku któregoś poranka
Ja bym się mocno zastanowił nad tym, czy nie zrobi to więcej szkody niż pożytku.