[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
A co siedzi w GTI?
no nie mow ze wstawiasz gti?
-
Oj nie zrozumiałeś. Napisałem o G13B, a Ty napisałeś "nie ma sensu - tylko GTI". A silnik w GTI to właśnie G13B przecież
W przyszłości nie wykluczam, ale najpierw trzeba zobaczyć jak sprawy blacharskie wyglądają od środka. Jeśli nie będzie tragedii pomijając tą podłogę przy progu to może kiedyś o tym pomyślę, do tego założyłbym BLOS'a. -
Ostatnio drobny serwis.
Wymiana pasków alternatora, pospawanie wydechu, usunięcie wycieku oleju z okolic aparatu zapłonowego, naprawa pompy paliwa (zacięła się z rezerwy :F, dziś zatankuję za stówkę), zbieżność, regulacja mieszanki LPG (jak się okazało po montażu rozpórek i usunięciu rury idącej do filtra powietrza było za ubogo mimo, że wzbogaciłem na wężu). Mechanicznie mechanik nic więcej się dopatrzył. Blacha będzie robiona za miesiąc. Z innych rzeczy doszedł subwoofer Powerbass PS-12 (skrzynia ~30L Closed po Solingu CP123), gra od niego znacznie lepiej. Za 139zł IMO głośnik godny polecenia. Kieszenie z R19 czekają na lepsze czasy, będe celować chyba w Powerbassy S-6C. Od razu się autem fajniej jeździ po zrobieniu tej mechaniki mimo, że raczej nic poważnego mu nie dolegało . Przebieg na chwilę obecną - 191tys.