Prośba o wsparcie forum
-
Cześć.
Jak zapewne wiecie, nasze forum istnieje od ponad trzech lat. Żyje się tu nam spokojnie i przyjemnie. Dbają o to administratorzy i moderatorzy, starając się o zapewnienie działania, bezpieczeństwa i dbając o niedopuszczanie różnego barachła, które rozplenia się po sieci. Utrzymanie forum jednak trochę kosztuje - serwer, backupy, podatek. Na bieżąco opłacamy je z własnych, prywatnych składek, jednocześnie prowadząc ten serwis społecznie, bez żadnego zysku, a forum też na siebie nie zarabia w żaden sposób - podczas przeglądania nie męczą nas przecież żadne reklamy i in. Ponieważ ponoszone przez nas koszty, nawet podzielone na 4 osoby zajmujące się administrowaniem, stanowią spore obciążenie naszych domowych budżetów, zwracamy się do Was, Użytkowników, o wsparcie nas w sprawie finansowego utrzymania forum. Wiemy, że zależy Wam na istnieniu zlosników. pl, że chcecie się tu spotykać, dyskutować, pytać o radę i pomagać. My chcemy, żeby forum należało do każdego z Was - bo bez Userów nie ma racji bytu. Trudno nam jednak stale finansować jego funkcjonowanie. Prosimy więc: dołączcie do grona ofiarodawców, żebyśmy mieli się gdzie spotykać i rozmawiać (chociaż wirtualnie).
Nie ma żadnej "obowiązkowej wpłaty". Prosimy po prostu o dobrowolną "cegiełkę" w dowolnej kwocie; zainwestujmy tyle, ile możemy. Każda złotówka, obok naszych (administratorów i moderatorów) składek, zostanie przeznaczona na bieżące utrzymanie naszego forum. Po to, żebyśmy istnieli nadal.
W tym celu prosimy o przelew na konto o danych:
Marek Paciorek
57 1160 2202 0000 0001 2371 0571
Bank Millennium
z adnotacją: "Zrzutka na forum ZLOSNIKI.PL od (tu wpisujemy swój nick)."
Po jakimś czasie zostanie w tym wątku opublikowana lista Userów biorących udział w zrzutce wraz z przeznaczoną kwotą. Jeżeli ktoś z Was nie życzy sobie zamieszczenia na liście jego nicka lub wysokości przelewu - niech to wyraźnie napisze w tytule przelewu (że nie chce wzmianki o kwocie lub nicku albo w ogóle żadnej informacji o sobie na forum).
Wysokość kwot nie jest najważniejsza, czasem drobne wpłaty od większej ilości osób lub po prostu regularne wpłacanie drobniejszych sum uczyni wiele. Dlatego nawet kwoty rzędu 10 lub 20 zł są mile widziane, wpłaty regularne również - raz na jakiś czas, w miarę przypływu gotówki.
Z góry dziękujemy za każdą złotówkę i zapraszamy.A. i M.
-
@leo napisał w Prośba o wsparcie forum:
W tym celu prosimy o przelew na konto o danych:
Marek Paciorek
57 1160 2202 0000 0001 2371 0571
Bank Millennium
z adnotacją: "Zrzutka na forum ZLOSNIKI.PL od (tu wpisujemy swój nick)."Ja zajmuję się zaksięgowaniem składek gdyby ktoś miał wątpliwości 🙂 cegiełka ode mnie na utrzymanie forum zostanie również przekazana.
-
Właśnie tak ostatnio sobie myślałem, że pewnie już pora odświeżyć wątek o składkach ;) Kwota ok. 900 zł/rok za serwer jest dalej aktualna? Jeśli tak to wiemy ile wypadałoby zebrać. :)
Ja oczywiście coś od siebie przeleję tylko najpierw muszę dostać wypłatę... :P -
@leo moja zrzuta właśnie poszła.
-
Cieszę się. Super, że można na naszą społeczność liczyć. :-)
-
Przelew od @Jaco już zaksięgowany
-
Słabo idzie ta zrzutka, chyba przez ten wirus 🤔
Na ten moment mamy wsparcie tylko od dwóch osób 😔 -
@pacior napisał w Prośba o wsparcie forum:
Ze swojej strony chciałem bardzo serdecznie przeprosić, bo nie lubię rzucać słów na wiatr i bardzo chętnie przelałbym nawet i 100 złotych, ale w dniu dzisiejszym dostałem wypowiedzenie w pracy...
Jak tylko sytuacja unormuje się w jakikolwiek sposób spełnię obietnicę. -
@pacior napisał w Prośba o wsparcie forum:
Na ten moment mamy wsparcie tylko od dwóch osób 😔Ano, przez wirus i nawał innej pracy...
Już od trzech. ;-) -
Ja też coś rzucę za parę dni :)
-
Aktualizuje listę darczyńców o kolejną osobę tj. Tomka, nie jestem tylko pewny bo tytuł przelewu urwał się na Tom.. to od Ciebie @tom83ek ?
-
@pacior tak, zgadza się
-
Dziękujemy. :-)
-
Dziś zaksięgowałem wpłatę od Piotra,
Niech się tu ujawni bo nie mam całego nicku w tytule przelewu 😉 -
To ode mnie 😉
-
To ile tam się nazbierało ?
-
-
@pacior słabo idzie .
-
-
@pacior nie ma żadnej korony. Po prostu nikt tu nie zagląda a jak zajrzą to pomijają ten wątek.