Czujnik deszczu, zmierzchu
-
A w żadnym wypadku!
Schotch to przede wszystkim zbrojona taśma, ewentualnie ta przezroczysta biurkowa.
Scotch nawet nie produkuje izolacjiHanysy na Śląsku na izolacje mówią szkot, a że mam kumpli na śląsku to po paru latach zadawania z nimi tak mi już zostało i tak mówię
Pomijam już, ze ta
wiązka wygląda na fabrycznąOwszem wygląda na fabryczną i dlatego się zacząłem zastanawiać czy to w fabryce tak "związali" te kable izolacją i tryktykami.
-
Hanysy na Śląsku na
izolacje mówią szkot, a że mam kumpli na śląsku to po paru latach zadawania z nimi
tak mi już zostało i tak mówięszkot jest srebrny to jest zwykła na izolację
-
szkot jest srebrny
to jest zwykła na izolacjęNo mi zawsze scotch kojarzył się tylko z "taśmą macgyvera", ale zrobiłem mały research i pod ta marką 3m sprzedaje też materiały biurowe
Ale "zamocuj scotchem" zawsze będzie mi się kojarzyło z ze zbrojoną taśmą
-
Owszem wygląda na
fabryczną i dlatego się zacząłem zastanawiać czy to w fabryce tak "związali" te
kable izolacją i tryktykami.Montaż jest typowy dla nowych aut. Tam, gdzie tylko się da wiązkę upchnąć na sztywno robią w ten sposób, a tam gdzie się nie da to owijają w mechatą izolację.
-
szkot jest srebrny
to jest zwykła na izolacjęChłopaki z Jastrzębia, Rybnika i okolic mówią na zwykłą izolację szkot
-
Chłopaki z
Jastrzębia, Rybnika i okolic mówią na zwykłą izolację szkotTo niech nie mówią
-
To niech nie mówią
Przekaże
-
Szkot = izolacja
Pierwsze słyszę / czytam.
Owszem, taśma "scotch" (w polskiej wersji "skocz") kojarzy mi się z szeroką, mocną taśmą przylepną (np. szara, zbrojona), ale w żadnym wypadku z taśmą izolacyjną. No i niezła ta przeróbka ją na "szkota"...Jak wyglądają kable za wskaźnikami, jeszcze nie wiem, ale przypuszczam, że to fabryka tak zrobiła (jak zresztą w wielu innych autach się robi).
-
Chłopaki z Jastrzębia, Rybnika i okolic mówią na zwykłą izolację szkot
..dodom ino łod siebie, jako rodowity ślązok, na taśma izolacyjno godo się jyszcze izolband, to tak po naszymu..
-
..dodom ino łod
siebie, jako rodowity ślązok, na taśma izolacyjno godo się jyszcze izolband, to tak
po naszymu..I to byrzmi z synsem