[Mk V 1.0] Podświetlenie zegara
-
chcesz mi udowodnić
ze w ręce miałem nie zegary z swifta ?BPX ostatnio udowadnia, że jest pretendentem do wyroczni roku, która wróży z ruskiej kuli z bazaru
-
Miałem 2 rodzaje zegarów, 1992 oraz 2001, w jednym były mniejsze 3 główne żaróweczki, a w nowszym większe 3 żaróweczki oznaczeń nie pamiętam.
-
chcesz mi udowodnić
ze w ręce miałem nie zegary z swifta ?Mówię tylko tyle, że u mnie były TYLKO i WYŁĄCZNIE 3 żarówki W3W do podświetlenia zegarów.
Nie mówię o podświetlaniu kontrolek!!! -
nadal nie czytasz ze zrozumieniem o co sie rozchodzi
-
nadal nie czytasz
ze zrozumieniem o co sie rozchodziNo właśnie jakoś nie kumam...
-
No właśnie jakoś
nie kumam...O to, że były 2 rodzaje żarówek (tych głównych 3 podświetlających) większe i mniejsze.
-
O to, że były 2
rodzaje żarówek (tych głównych 3 podświetlających) większe i mniejsze.Skoro u mnie były W3W to w Mk V na 99% też, bo to "nadal" węgier.
No ale może się mylę, więc zwracam honor. -
Skoro u mnie były
W3W to w Mk V na 99% też, bo to "nadal" węgier.
No ale może się
mylę, więc zwracam honor.Ja bym nawet powiedział, że na bank się mylisz skoro pozostali piszą inaczej
-
Ja bym nawet
powiedział, że na bank się mylisz skoro pozostali piszą inaczejPisali, że w GTi są inne i nic więcej...
Dla mnie koniec tematu, bo po raz kolejny ja wiem swoje, a Wy swoje.
-
Pisali, że w GTi są
inne i nic więcej...No to skoro w GTi są inne, a w mk4 czy tam mk5 też inne to jakby nie liczyć już mamy dwa rodzaje
-
Miałem 2 rodzaje
zegarów, 1992 oraz 2001, w jednym były mniejsze 3 główne żaróweczki, a w nowszym
większe 3 żaróweczki oznaczeń nie pamiętam.dokładnie
a Bartek za krótko na forum jest
-
Pisali, że w GTi są
inne i nic więcej...
Dla mnie koniec
tematu, bo po raz kolejny ja wiem swoje, a Wy swoje.Jeśli kolega ma Węgra to raczej będzie miał W3W
Te mniejsze żaróweczki były w raczej w mk3
-
Jeśli kolega ma
Węgra to raczej będzie miał W3W[motyla_noga] mać, no ja [motyla_noga]ę czy Wy wszyscy umiecie czytać?! A co ja niby innego cały czas pisałem?!
-
[motyla_noga] mać czy Wy
wszyscy umiecie czytać?! A co ja niby innego cały czas pisałem?!cały czas wyglądało tak jakbyś chciał dowieść, że we wszystkich (99%) licznikach jest żarówka na dużą oprawkę, a od kilku postów zmieniłeś słowo 'wszystkie' na 'w moim'
-
cały czas wyglądało
tak jakbyś chciał dowieść, że we wszystkich (99%) licznikach jest żarówka na dużą
oprawkę, a od kilku postów zmieniłeś słowo 'wszystkie' na 'w moim'Nigdzie nie napisałem, że we wszystkich tylko mówiłem o opisywanym przypadku (Mk V) i moim (Mk IV).
To, że Mk II i Mk III są w wielu aspektach inne to wiem.