Zegary: mile? kilometry?
-
słaby, ja nic kiedyś nie robiłem ze swoim to spalanie na odcinku 411 km trasa + trochę w mieście ( ok. bodajże 30 km ) 3 osoby na pokładzie + full bagaż, bodajże 4,5-4,6l nie jadać jak emeryt
-
słaby, ja nic
kiedyś nie robiłem ze swoim to spalanie na odcinku 411 km trasa + trochę w mieście (
ok. bodajże 30 km ) 3 osoby na pokładzie + full bagaż, bodajże 4,5-4,6l nie jadać
jak emerytno ja trafialem na korki w okolicach Pucka, w gdańsku, na helu, a i dziewczyna chciała zobaczyć jak to jest cisnąć 160km/h to też nie żałowałem : D
-
Hellsin tylko zauważ, że Ty masz u Siebie długą skrzynię, więc w trasie masz przy 100 km/h fajne obroty, a my mamy 3000 obr./min.
-
3000 to ja mam w litrze przy 100 km/h więc jak chce na trasie przycisnąć to niestety kreci się na 4500 - 5000 a to już trochę uderza portfel
-
oj tam ja swoim gti 400km jechalem non stop przy 5.5-6tys rpm A predkosc oczywiscie zawrotna nie była bo skrzynia od GTi jest jeszcze krótsza
-
3000 to ja mam w
litrze przy 100 km/hNo a co ja innego napisałem?! Hellsin przy 100 km/h powinien mieć jakieś 2500...
-
oj tam ja swoim
gti 400km jechalem non stop przy 5.5-6tys rpm A predkosc oczywiscie zawrotna nie
była bo skrzynia od GTi jest jeszcze krótszaNie no tylko na piątce 180-190 km/h...
-
Przy przesuniętej odcince nawet więcej
-
Hellsin
tylko zauważ, że Ty masz u Siebie długą skrzynię, więc w trasie masz przy 100 km/h
fajne obroty, a my mamy 3000 obr./min.już niedługo, jeśli ta powie mechanikowi że regeneracja no way
Przy przesuniętej
odcince nawet więcejwolę bez
-
już niedługo, jeśli
ta powie mechanikowi że regeneracja no wayNo i nie będzie spalania na poziome 4,5l/100km...
-
No i nie będzie
spalania na poziome 4,5l/100km...yyy ja go dawno nie mam
Dzięki paru modom nie mogę zejść poniżej 5,5 na trasie
Tamte czasy to były czasy czystej serii -
Jeeezu takie spalanie to była bajka ze Swiftem Pamiętam jak wracałem z ostatniego zlotu to miałem poniżej 5, a zawalidrogą wcale nie był
Teraz to się mnie szczęśliwe 7 trzymają na trasie, obojętnie czy PB czy ON, zawsze jest ok 7
-
bo starzejesz się i dlatego jest tak dużo, jak będziesz jeszcze starszy, to z trzęsącą się nogą będzie jeszcze więcej
-
Albo szybciej się jeździ
-
Albo szybciej się
jeździto gdzie Ty jeździsz więcej jak te 150 Dodatkowo więcej = mandaty
-
No a co ja innego
napisałem?! Hellsin przy 100 km/h powinien mieć jakieś 2500...dokładnie tyle, choć róznicy spalania pomiędzy tymi skrzyniami tak czy siak nie ma dużej, wiem bo miałem w swoim seryjną i teraz z litrówki, co to ma niby więcej palić i być bardziej zwrotna, co akurat czuć
U mnie spalanie w mieście w normie 6l, a jeżeli nie ma na paliwo to potrafię zejść do 5l/100km po miescie (zwalidroga) -
to gdzie Ty
jeździsz więcej jak te 150 Dodatkowo więcej = mandatyTu i tammm
-
dokładnie tyle,
choć róznicy spalania pomiędzy tymi skrzyniami tak czy siak nie ma dużej, wiem bo
miałem w swoim seryjną i teraz z litrówki, co to ma niby więcej palić i być bardziej
zwrotna, co akurat czućNo bo nigdy nie pojechałeś gdzieś daleko w trasę na tej starej skrzyni. Zalety długiej skrzyni "wychodzą" w trasie, a nie mieście!
-
No bo nigdy nie
pojechałeś gdzieś daleko w trasę na tej starej skrzyni. Zalety długiej skrzyni
"wychodzą" w trasie, a nie mieście!zapewne masz racje !