[chris2233] Co dziś dłubałem w Cordi - vol.1
-
Jakby co to może
troszkę miejsca wygospodaruje na pace ,ale liny nie mamJa mam linkę.
-
Jakby co to może
troszkę miejsca wygospodaruje na pace ,ale liny nie mamCordi na trasie świetnie się spisała - nawet nie kaszlnęła
Dziś naprawiłem trzecie światło STOP.
W najbliższym czasie czeka mnie wymiana oleju oraz.... silnika krokowego.
Całe szczęście, że koszty nieduże - 5L oleju Castrol Magnatec 10W40 to 89zł. Oryginał z Niemiec. Filtr oleju to kilkanaście zł.
Silnik krokowy (zamiennik) 100zł.
Wszystko oczywiście będzie wymieniane samemu.
-
Miałem cyknąć fotę przy pełnej liczbie ale, że akurat nastąpiło "to" w trasie więc przeoczyłem.
Cyknięte wczoraj.
-
Phi...Kiedy to było
Noooo nie wiem czy akurat jest to dla Ciebie powód do dumy....
-
No jak to kiedy?
Odejmij 500 i będziesz wiedziałJa już dobijam 208kkm...byle do 300kkm
-
Noooo nie wiem czy
akurat jest to dla Ciebie powód do dumy....Jak najbardziej
-
Ja już dobijam
208kkm...byle do 300kkmPfffffffff, biała szczała miała więcej.
-
Pfffffffff, biała
szczała miała więcej.Podkreśl miała
Nie wiadomo ile teraz ma na liczniku
Może odmłodniała -
Podkreśl miała
Nie wiadomo ile
teraz ma na liczniku
Może odmłodniałaA nie chce mnie się już jej szukać.
-
Wymieniony silnik krokowy.
Przy okazji naprawy wkładek zamków w drzwiach sprawdziłem jak się mają drzwi od wewnętrznej strony. Zero rdzy.
-
Drzwi trzymają sie rewelacyjnie.
Można by stworzyć jakiś kącik aut grupy VAG???. Sam w rodzinie mam golfa III, czesto przy nim też coś dłubie przy okazji dłubaniny w Tico, prócz tego interesuje mnie seat ibiza 1.9TDI (może będzię nastepnym autem po Tico kto wie.
Zresztą słyszałem ze ibiza jest wdzięcznym autkiem w miarę rozsądnej cenie, a z sinikiem 1.9TDi 110KM to istny szatan z umiarkowanym apetytem na ON. -
Drzwi trzymają sie
rewelacyjnie.Sam jestem pod wrażeniem.
Auto ma już 16 lat.Można by stworzyć
jakiś kącik aut grupy VAG???. Sam w rodzinie mam golfa III, czesto przy nim też coś
dłubie przy okazji dłubaniny w Tico, prócz tego interesuje mnie seat ibiza 1.9TDI
(może będzię nastepnym autem po Tico kto wie.
Zresztą słyszałem
ze ibiza jest wdzięcznym autkiem w miarę rozsądnej cenie, a z sinikiem 1.9TDi 110KM
to istny szatan z umiarkowanym apetytem na ON.Ja bym chciał mieć pod maską chociaż 101KM przy 1.6, a nie marne 75KM w dodatku na gazie.
Co do kącika - opcja warta rozważenia, tylko ilu chętnych by się znalazło oprócz naszej dwójki?
-
Co do kącika -
opcja warta rozważenia, tylko ilu chętnych by się znalazło oprócz naszej dwójki?Skoda jest w grupie VAG
-
opcja warta rozważenia, tylko ilu chętnych by się znalazło oprócz naszej dwójki?
Grupa VAG: Audi ,Bentley,Bugatti,Lamborghini , SEAT, Škoda,Volkswagen ,Scania ,MAN, Porsche
Ostatnio się dowiedziałem, że ibiza od polo różni się tylko obudową
wiedziałem, że auta robi się na wspólnych podzespołach, ale nie wiedziałem, ze to aż tak bardzo się uwspólnia.Z resztą vw fox tez ma sporo wspólnego z polówką.
-
Skoda jest w grupie
VAGTylko, że kącik Skody został założony z myślą o Favce.
-
Tylko, że kącik
Skody został założony z myślą o Favce.a kącik gier z myślą o grach umysłowych
Trza się pszebranrzawiać -
Grupa VAG: Audi
,Bentley,Bugatti,Lamborghini , SEAT, Škoda,Volkswagen ,Scania ,MAN, PorscheNie kombinuj.
Wiadomo, że mamy na myśli Skodę, Seata, Audi i VW.Ostatnio się
dowiedziałem, że ibiza od polo różni się tylko obudową
wiedziałem, że auta
robi się na wspólnych podzespołach, ale nie wiedziałem, ze to aż tak bardzo
się uwspólnia.
Z resztą vw fox tez
ma sporo wspólnego z polówką.To napiszę Ci więcej ciekawostek - Polo Classic różni się tylko budą od Cordoby I ale zderzaki są identyczne, Ibiza ma identyczny przód co Cordoba, wiele części mechanicznych z Golfa III pasuje do Ibizy, Polo i Cordoby ale do Toledo już nie.
W Cordobie 93-99 (a właściwie bodajże od 95r.) tylko na plastikach we wnętrzu są znaczki Seata, reszta to VW. -
a kącik gier z
myślą o grach umysłowych
Trza się
pszebranrzawiaćA o czym ja piszę?
-
Nie kombinuj.
Wiadomo, że mamy na
myśli Skodę, Seata, Audi i VW.Opla vectrę można też do kącika fiata wrzucić ze względu na silnik
To napiszę Ci
więcej ciekawostek - Polo Classic różni się tylko budą od Cordoby I ale zderzaki są
identyczne, Ibiza ma identyczny przód co Cordoba, wiele części mechanicznych z Golfa
III pasuje do Ibizy, Polo i Cordoby ale do Toledo już nie.
W Cordobie 93-99 (a
właściwie bodajże od 95r.) tylko na plastikach we wnętrzu są znaczki Seata, reszta
to VW.
I tak rządzi o to: linka -
A o czym ja piszę?
powtarzasz po mnie