[chris2233] Co dziś dłubałem w Cordi - vol.1
-
Trytki też?
Nie wiem co Cię tak bawi.
To, że zapobiegam ewentualną stratą kołpaków, a przez co przymusowym zakupem kolejnego kompletu?Lepiej zapobiegać niż leczyć, a opaski aż tak mocno widoczne nie są.
-
Nie wiem co Cię tak
bawi.
To, że zapobiegam
ewentualną stratą kołpaków, a przez co przymusowym zakupem kolejnego kompletu?Jak są dobrze zamontowane to nie powinny odpaść
Lepiej zapobiegać
niż leczyć, a opaski aż tak mocno widoczne nie są.Ostatnio mijałem się z właścicielem skody,któremu ładnie te trytki latały
-
Jak są dobrze
zamontowane to nie powinny odpaśćJak są krzywe ranty felg to mogą odpaść.
Więc chyba lepiej jak człowiek zainwestuje w 4szt. trytek po 30gr/szt. niż w nowe felgi.Ostatnio mijałem
się z właścicielem skody,któremu ładnie te trytki latałyNa moim zdjęciu też latają?
-
Straż Miejska nie lepi mandatów za parkowanie na trawie
U mnie pod pracą co jakiś czas ludzie tak parkujący mają założone blokady na koła.
-
Straż Miejska nie
lepi mandatów za parkowanie na trawie
U mnie pod pracą co
jakiś czas ludzie tak parkujący mają założone blokady na koła.Licząc do chodnika jest to teren prywatny.
-
Montaż nowego radia.
Jeszcze tylko pozostała wymiana anteny i tu jest klops, bo nie wiem na jaką się zdecydować.
Obecną (fabryczną) w błotniku przednim chcę pozostawić jako ozdobę i zarazem wstawić jakąś uniwersalną.
Poradzicie jakąś? (dachowa odpada, fajnie by wyglądała ale za dużo rzeźby...)
-
Poradzicie jakąś?
(dachowa odpada, fajnie by wyglądała ale za dużo rzeźby...)Ja w swifcie miałem między siedzeniami położonego takiego bata z poloneza Polecam
-
Ja w swifcie miałem
między siedzeniami położonego takiego bata z poloneza PolecamNie no, to ma być dyskretnie zamontowane.
Myślałem nad wewnętrzną, przyklejaną do szyby przedniej czołowej.
Ale na necie jedni piszą, że to nic nie warta zabawka; natomiast drudzy, że świetnie zdaje egzamin.
W zasadzie tunera radiowego używam wyłącznie do słuchania wiadomości, poziom muzyczny już dawno sięgnął dna (i 2 metrów mułu).
-
Myślałem nad
wewnętrzną, przyklejaną do szyby przedniej czołowej.
Ale na necie jedni
piszą, że to nic nie warta zabawka; natomiast drudzy, że świetnie zdaje egzamin.Coś w tym jest, ojciec ma w firmowym bankowozie i w ogóle to nie zdaje egzaminu, z kolei gdzieś indziej już nie pamiętam gdzie, ale sprawowało się to bardzo dobrze, pewnie zależy w dużej mierze to od jakości tego "cuda". Co za radio kupiłeś?
-
Syn miał w Sierze na przedniej szybie a ja mam w Subaru na tylnej. Jednak sa to anteny montowane fabrycznie. Spróbować chyba warto
-
Coś w tym jest,
ojciec ma w firmowym bankowozie i w ogóle to nie zdaje egzaminu, z kolei gdzieś
indziej już nie pamiętam gdzie, ale sprawowało się to bardzo dobrze, pewnie zależy w
dużej mierze to od jakości tego "cuda".Mają ponoć wbudowany już wzmacniacz, dlatego antenę trzeba od razu podpiąć do prądu.
Jakość sygnału pewnie też jest zależna od odległości nadajnika, na szczęście u mnie jest to zaledwie kilkanaście km (biorąc pod uwagę jazdę po całym mieście).Co za radio kupiłeś?
Poznajesz białe elementy konsoli?
-
Syn miał w Sierze
na przedniej szybie a ja mam w Subaru na tylnej. Jednak sa to anteny montowane
fabrycznie. Spróbować chyba wartoNiecałe 20zł kosztuje, to nie zaszkodzi spróbować.
-
Tak jak wspomniałeś w poście wyżej, te fabryczne mają wbudowany wzmacniacz. Ja u siebie miałem właśnie ten problem, że antena nie była podłączona do prądu. Błąd instalatora radyjka kosztował mnie 50złotych ale teraz zasięg jest nawet w podziemnych garażach
-
Poznajesz
białe elementy konsoli?Swift zurex'a?
-
Tak jak wspomniałeś
w poście wyżej, te fabryczne mają wbudowany wzmacniacz. Ja u siebie miałem właśnie
ten problem, że antena nie była podłączona do prądu. Błąd instalatora radyjka
kosztował mnie 50złotych ale teraz zasięg jest nawet w podziemnych garażachW takim razie wypróbuję.
-
Swift zurex'a?
Nom.
Biała ramka radia już jest srebrna (potraktowana rozpuszczalnikiem )
-
Nom.
Biała ramka radia
już jest srebrna (potraktowana rozpuszczalnikiem )Lipton troche, że USB nie ma, ale jak to mówią jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
-
Lipton troche, że
USB nie ma, ale jak to mówią jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się maNa płytkę CD wcisnę ~150 utworów, albo mogę sobie podłączyć mp3 pod Line In
Jeśli chodzi o USB, to w grę wchodziłoby jedynie z tyłu na kabelku.
Miałem kiedyś KD-G821 z wejściem na froncie i to było dopiero porażką... -
Jeśli chodzi o USB,
to w grę wchodziłoby jedynie z tyłu na kabelku.
Miałem kiedyś
KD-G821 z wejściem na froncie i to było dopiero porażką...Ja mam Sony z USB na panelu, służy mi 3 albo 4 rok i tfu tfu odpukać, jak do tej pory, jeszcze się nie kłóciliśmy
-
Ja mam Sony z USB
na panelu, służy mi 3 albo 4 rok i tfu tfu odpukać, jak do tej pory, jeszcze się nie
kłóciliśmyJa się tego pozbyłem, bo:
a) notorycznie zahaczałem ręką o pena albo pasażer kolanem, przez co pendrive długo nie pociągnął (to były czasy, kiedy pen'y były wielkości zapalniczek )
b) po każdej przejażdżce musiałem wyciągać i chować pen'a
Najlepszym IMO rozwiązaniem jest wejście USB na kabelku z tyłu radia.
Podpinamy kilka GB i zapominamy.Ewentualnie slot na kartę pamięci pod panelem.