[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
może coś takiego :
Z
Wa-wy więc byś sobie sam odebrało dobre
Tylko, czy stalowe nie byłyby dłużej żywotne? -
o dobre
Tylko, czy stalowe
nie byłyby dłużej żywotne?poczytaj
-
Ale co bez sensu?
Nadal nie wiem
które ; dPrzelotowe bez sensu.
Ja bym brał pełne.P.S. Te Hellsinowe fajne.
-
P.S. Te
Hellsinowe fajne.ja nie sprzedaję
Swego czasu więcej to cenili - ok. 200 zł więc nie jest źle. -
Ja tam brałbym przelotowe ponieważ gwint dobrze zakonserwujesz i będzie jeździć. Do tych alu D1 to samo, źle zakonserwujesz i przy odkręcaniu zerwiesz gwint ale w nakrętce, nie szpilce
Echh, szkoda że białych D1 nie ma brałbym
-
Ja tam brałbym
przelotowe ponieważ gwint dobrze zakonserwujesz i będzie jeździć. Do tych alu D1 to
samo, źle zakonserwujesz i przy odkręcaniu zerwiesz gwint ale w nakrętce, nie
szpilcejeszcze nie widziałem/słyszałem, co by ktoś tak zrobił ...
Echh, szkoda że
białych D1 nie ma brałbymnigdy nie widziałem białych z żadnej firmy ...
-
Wiele razy zrywałem alu nyple i nakrętki ALE!....w rowerze stąd moje podejście do alu nakrętek.
-
Od siebie proponuje sprzedawce SCGama --> sklep
Co do tych nakrętek D1 Spec ja bym uważał, mogą być tanie i ładnie wyglądać i mogą być podróbami. Jak znajdę fotkę oryginalnych to wstawię zobaczycie różnice
O znalazłem
-
Co do tych nakrętek
D1 Spec ja bym uważał, mogą być tanie i ładnie wyglądać i mogą być podróbami. Jak
znajdę fotkę oryginalnych to wstawię zobaczycie różniceori czy fake - all made in China
dodatkowo jak lubisz obrazki to jest jeszcze takie coś :
-
ori czy fake - all
made in China
dodatkowo jak
lubisz obrazki to jest jeszcze takie coś :
dyskusja
na forum SubaruHellsin teraz to ja już sam nie wiem które ori które fake
-
A zatem te z aukcji to replika, cena 99zł, brać?
-
A zatem te z aukcji
to replika, cena 99zł, brać?Za zwykłe dasz niewiele mniej, a jakość pewnie taka sama. Ja bym brał.
-
Za zwykłe dasz
niewiele mniej, a jakość pewnie taka sama. Ja bym brał.Oki, biorę czarne lub złote 52mm
-
Oki, biorę czarne
lub złote 52mmczemu nie zielone ?
-
z fejków lakier zejdzie po 3 dokręceniach i nakrętki bedą białe. Mega tandetne wykonanie i są bardzo długie , nie przy każdej feldze fajnie wyglądaja .
-
z fejków lakier
zejdzie po 3 dokręceniach i nakrętki bedą białe. Mega tandetne wykonanie i są bardzo
długie , nie przy każdej feldze fajnie wyglądaja .a co, znasz dokładnie ten model?
W razie czego wezmę zwykłe srebrne, tylko musze wymierzyć śruby - ile wystają, żeby za krótkich nakrętek nie kupićedit:
albo może z podobnej bajki takie coś? klik
albo nie bawić się w tuningi i kupić zwykłe przelotowe na sztuki klik -
Pomierz, ile będzie wystawać (jeśli felgi już masz) i bierz te co dałeś link klik
Jeśli nie, to bierz przelot i po sprawie.
Aluminiowych bym nie brał - aluminium się utlenia i nie da się tego po sezonie odkręcić...
Kiedyś kupiłem nakrętki alu na wentyle - na jesieni tak się zapiekło, że trzeba było kątówką zaatakować... A co będzie w przypadku nakrętek kół
-
Te stalowe kolorowe całkiem sympatyczne, ciekawe jak z trwałością.
-
Te stalowe kolorowe
całkiem sympatyczne, ciekawe jak z trwałością.Masz opisane w tym linku co dałem. Jednemu poobijały się już w pudełku ...
-
Jestem za propozycją Adamo81 są kryte i wystarczająco długie 32mm chyba starczy. Tylko sprzedający nie wspomniał nic o materiale.